Klicka HÄR för att komma till Badplatsen. Badplatsen är smittskyddsinstitutet webbplats där ca 3000 av Sveriges badplatser är testade här kan du få aktuell fakta om badvattningsprover och annan nyttig information.

Den Blå EU flaggan för badplatser, ser ut så här . Klicka på flaggan för att komma till Blå Flaggans Svenska hemsida. Här nedanför ser du de Svenska Badplatser & hamnar som har fått flaggan 2015. Vad man ska kritterier som måste uppfyllas detta finns också att läsa på Blå Flaggans hemsida.

Blå Flagg är en internationell miljömärkning som drivs internationellt av Foundation for Environmental Education (FEE) och som i år finns på över 4000 stränder och hamnar i 49 länder runt om i världen. Genom Blå Flagg visar anläggningarna för sina gäster och sin omgivning att de uppfyller högt ställda krav när det gäller vattenkvalitet, miljö, säkerhet och service. Utmärkelsen måste sökas på nytt varje år och en jury beslutar om vilka anläggningar som ska godkännas. Varje år genomförs kontrollbesök på samtliga anläggningar.


Copyright © 2005-2015. Sverige Länkar, Alla rättigheter förbehålles. Sverigelankar.se säljer inget utan länkar endast till aktuella företag . Sverigelankar.se använder sig av Cookis klicka HÄR För mer info. Sverigelankar.se kan inte garantera att information om enskilda produkter är korrekt. Kontakta respektive arrangör/organisation för mer information . Kontakta oss HÄR. Senaste uppdatering 2015-04.28.